Bild
Nästa artikel
Hon har utsett Årets Bil 27 gånger

Hon har utsett Årets Bil 27 gånger

Nyheter

Marianne Sterner tittar tillbaka på sina år i juryn och den enorma utveckling som bilarna har haft under denna tid. Favoriten inför priset avslöjas också...

 

Vilka krav ställer du på en Årets Bil?
 
- Den ska vara framåtblickande och erbjuda någon slags teknisk innovation jag tror på. Den ska också vara säker, trevlig att köra och praktisk att använda. 
 
I år är det 27:de året du är med och röstar, vilken är den viktigaste förändring som bilarna genomgått under den här perioden?
 
- Det är den förbättrade säkerheten. Den första bil som jag var med och röstade fram som vinnare var Ford Scorpio och den röstade vi på för att den hade ABS-bromsar som standard! Vi kunde knappt tänka oss all den säkerhetsutrustning som finns på dagens bilar. 
 
Vilken är din favorit i år?
 
- Opel Ampera. Om vi nu ska köra elbilar i framtiden, och det är ju många som verkar tro det, så är Opel först med att erbjuda en lösning som är praktiskt användbar. 
 
Marianne Sterner är Vi Bilägares representant i Årets Bil-juryn.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.